Cila është mënyra më e mirë për t’i mbajtur shkollat të hapura? Të ndalojmë virusin korona të hyjë në to në radhë të parë

Devi Sridhar Shkollat janë integrale për komunitetet lokale. Nëse infeksioni rajonal përmbahet, rastet midis mësuesve dhe nxënësve gjithashtu do të jenë të ulëta Bota është…

View More Cila është mënyra më e mirë për t’i mbajtur shkollat të hapura? Të ndalojmë virusin korona të hyjë në to në radhë të parë